Welkom in groep 7
 

Hoi en welkom op de pagina van onze groep.  

We stellen ons even voor:

Wij zijn een leuke, coole, gezellige en enthousiaste groep. In onze klas zitten 32 kinderen. We helpen elkaar en houden rekening met elkaar. We krijgen in groep 7 huiswerk en werken in onze eigen agenda. We leren in groep 7 om te schrijven in blokschrift. Sommige kinderen geven aan leerlingen uit de onderbouw Bouw (Tutorlezen).  In groep 7 gaan we bezig met verkeer, want in maart/april staat het verkeersexamen gepland. 

We houden van gymmen en sporten en doen daar ook fanatiek aan mee. We hebben elke dinsdag en vrijdag gym. In groep 7 gaan we ook regelmatig naar buiten met mooi weer, omdat ons lokaal snel opwarmt door de zon en de hoeveelheid kinderen. We hebben in groep 7 Engels en lezen met de juf uit verschillende Engelse prentenboeken. Onze juf houdt van gitaar spelen. En we kunnen al wat liedjes in canon met elkaar zingen.  

Elke week zijn er 2 kinderen uit de klas klassendienst. Zij helpen de juf in de klas, maar halen na schooltijd ook alle kopjes van de juf of meester op in alle lokalen. 

We willen er met elkaar een leuk jaar van maken en daar gaan we samen voor!

Groetjes van de enthousiaste kinderen en juf van groep 7 


Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.
Meer nieuws